Compartim la guia docent i el vídeo del resultat del seminari de «fotoveu»

Feliç dilluns,

 

Aquest mes, amb motiu del 8M vam tenir una setmana força activa de formació i xerrades, amb la finalitat de sensibilitzar i apropar-nos a una societat més justa i igualitària.

 

Tot i això, cada dia és 8M i les accions van més enllà d’aquesta setmana. La sensibilització cap a una societat més justa i igualitària és una empremta que travessa la nostra activitat professional i personal diària.

 

En aquest sentit, compartim el vídeo del resultat del seminari de «fotoveu» que vam dur a terme fa uns mesos amb l’alumnat de la Universitat de Cuyo (Argentina) i la Universitat Rovira i Virgili (URV) en el marc del projecte «Transversalitzant la sensibilitat cap a les violències sexuals i de gènere a les universitats a través de la pràctica del Photovoice (PhV_SeGReV),  liderat per Barbara Biglia (URV) i finançat per la convocatòria INDOVIG de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

 

Vam estar treballant durant 5 sessions sobre les violències sexuals i de gènere i, el resultat, és aquest vídeo tan significatiu i representatiu que les mateixes alumnes van elaborar a partir de les seves experiències i percepcions sobre les violències sexuals i de gènere.

 

Des d’aquí, el nostre aplaudiment per a totes elles.

 

Si voleu replicar l’experiència, aquí teniu l’enllaç amb una guia docent i vídeos explicatius.

 

Gràcies!