Guia per a la incorporació de la diversitat sexual i de gènere a les universitats catalanes a partir de la LLei 11/2014

Aquí os dejamos esta guía coordinada por Gerard Coll-Planas (UVic-UCC), Tània Verge (UPF), Rodrigo Prieto (Institut Diversitas) i Elena Caballé (Institut Diversitas), con la colaboración de Barbara Biglia, Sara Cagliero, José Antonio Langarita, Miquel Missé, Marisela Montenegro, Joan Pujol, Montserrat Rifà i Núria Sadurní. Tal y como se explica en su presentación «…té com a objectiu, justament, la promoció del treball coordinat de tots els membres de la comunitat universitària per impulsar mesures positives de visibilització, reconeixement, posada en valor i no discriminació de les persones LGBTI, com a senyal d’identitat d’una universitat que volem que sigui inclusiva i dipositària dels més alts valors de recerca, estudi, investigació, però també d’empatia, sensibilitat i respecte»

La podéis encontrar en el siguiente link https://dixit.gencat.cat/ca/detalls/Article/guia_diversitat_sexual_genere_universitats